Comunicació

Comunicació

Alerten que l’ofegament de TV3 suposarà la fi de la indústria i de 15.000 llocs de treball

El sector professional confia que els partits polítics acordin fer una aportació extraordinària a la CCMA per fer front a l’IVA

Representants de la indústria audiovisual catalana han alertat que si no es pren cap mesura i TV3 retalla el pressupost en produccions externes per assumir l’IVA que li reclama el Ministeri d’Hisenda, això podria suposar la desaparició del sector a curt termini i que 15.000 persones que en depenen perdin la feina. En roda de premsa, han reclamat una moratòria als gestors de la CCMA i que esperin a la formació del nou govern abans de prendre mesures “dràstiques”, que el futur executiu elabori un pla de xoc “urgent” que faci una aportació extraordinària de pressupost per fer front a la demanda del Ministeri i que el govern espanyol i els partits que li donen suport revisin el criteri de l’IVA per evitar la desaparició de la indústria. En aquest sentit han assegurat que els principals partits polítics s’han mostrat partidaris de fer una aportació extraordinària a TV3 per fer front al nou criteri de l’IVA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia