Comunicació

‘Tot el temps del món’, nou espai de llibres al 33

Els llibres i els escriptors són els protagonistes del nou programa que estrena avui el 33 a les 22 h: Tot el temps del món. Un títol que fa referència al fet que es basa en una conversa llarga, tranquil·la, pausada i en profunditat.

La periodista Anna Guitart condueix aquest espai de mitja hora de durada que vol retre homenatge a la paraula, la reflexió i la literatura. Tot el temps del món convida cada setmana un escriptor amb alguna obra publicada recentment i hi parla –en escenaris naturals– a propòsit d’aquesta obra i d’altres temes que van sorgint en la conversa. El programa té una inauguració de luxe amb la presència del nord-americà Paul Auster, que analitza la seva darrera obra, 4321, i que també parla de la seva visió de la literatura, de les seves constants, de la seva dona Siri Hustvedt –també escriptora– i la seva filla Sophie Auster, de la política del seu país en l’era de Donald Trump... Altres convidats que passaran per Tot el temps del món són Jordi Puntí, Almudena Grandes, Colson Whitehead, Maria Bohigas i Carlos Zanón.

A més de l’entrevista que forma el gros del programa, cada entrega s’obre amb una peça breu en què Anna Guitart fa algunes recomanacions literàries vinculades amb l’actualitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia