Comunicació

El Punt Avui TV

L'illa de Robinson

Les negociacions de per a la investidura avui dilluns a ’L’illa’

Manuel Bueno, Gina Driéguez, Xavier Torrens, Narcís Genís i Elvira Duran a la taula d’avui

ERC encara no veu clara la investidura “efectiva” de Puigdemont. El president d’ERC, Oriol Junqueras, en una entrevista a Telecinco difosa aquest dilluns, posa en dubte que una presidència de la Generalitat liderada per Carles Puigdemont (JxCat) sigui realment viable, i proposa com a candidata a la secretària general d’Esquerra dient que “Marta Rovira és un gegant, una persona en qui tots confiem”. Pujol respon a ERC que Puigdemont ha de poder “manar”. Els comuns lamenten que es mantingui el país “amb l’ai al cor per guerres fratricides.”

La investidura serà el principal tema a la taula d’avui de L’illa de Robinson amb els tertulians Manuel Bueno, Gina Driéguez, Xavier Torrens, Narcís Genís i Elvira Duran.

A la segona part del programa, també s’analitzarà la política espanyola. Rajoy reuneix els ‘barons’ per frenar una revolta interna. L’auge de Cs i la proximitat de les municipals fa aflorar els nervis al PP.

Serà a partir de les 7 de la tarda en directe a El Punt Avui Televisió. En diferit, el programa es pot tornar a veure a partir de 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia