Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

La sentència del TEDH a Espanya obre avui ‘L’illa de Robinson’

Jordi Grau, Marta Brik, Teia Bastons, Germà Capdevila i Xavier Ginesta, a la taula vermella d’avui

La justícia europea ha sentenciat que cremar fotos del rei forma part de la llibertat d’expressió. El Tribunal Europeu de Drets Humans ha condemnat Espanya per imposar penes de presó als manifestants que van cremar una foto gegant dels reis espanyols l’any 2007 a Girona. La defensa dels dos gironins condemnats considera que la resolució d’Estrasburg és una “estocada molt profunda” a la justícia espanyola. Per altra banda, l’Amnistia Internacional denuncia Espanya per reprimir la llibertat d’expressió en condemnes per piulades de Twitter, o cançons i d’altres obres artístiques.

Les sentències contra Espanya pel que fa a la llibertat d’expressió seran un dels temes principals del debat d’avui a L’illa de Robinson, juntament amb el camí cap a la investidura.

Rovira ha emplaçat JxCat a decidir el substitut de Sànchez aquesta mateixa setmana. El nom que JxCat té preparat des de fa temps és el de Jordi Turull, tot i que encara no s’ha posat en comú amb ERC.

Avui al programa hi haurà Jordi Grau, Marta Brik, Teia Bastons, Germà Capdevila i Xavier Ginesta.

La taula analitzarà també al final del programa la plataforma de transport UBER, que ha tornat avui a Barcelona.

El programa es podrà veure en directe a partir de les19 hores a El Punt Avui Televisió. En diferit, es pot tornar a veure a partir de 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia