Comunicació

el punt avui tv

l’actualitat esportiva de la setmana en anglès

Un repàs al futbol de la setmana

  • VÍDEO: Un repàs al futbol de la setmana a El Punt Avui TV. EPA TV

Avui a The Week In Football, Barney Griffiths ha dirigit el col·loqui esportiu setmanal de L’Hora d’Anglès acompanyat per Dani Meumann, Jordi Serra Huguet i Arturo González.

La tertúlia ha començat, com ja és habitual, amb un repàs a la Champions League. Aquesta setmana destaca la trobada entre el PSG i el Real Madrid, que va deixar com a resultat un 1-2 favorable als de Zidane. Tampoc ha faltat la valoració de la victòria aconseguida pel Basel, després de trobar-se amb el Manchester City (1-2), ni un repàs a l’empat entre el Liverpool i el Porto (0-0). Aquesta setmana el Barça es trobarà amb el Chelsea al Camp Nou després de l’empat del passat 20 de febrer (1-1).

Pel que fa a La Lliga, que com sempre també ha estat tema de debat, han parlat de la bona forma i posició del F.C. Barcelona. Pel que fa al Girona, després de guanyar contra el Depor a Montilivi (2-0), té més a prop que mai l’accés a Europa.

El programa sencer està disponible al web d’El Punt Avui TV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia