Comunicació

Es convoca a les Corts el Fòrum de l'Audiovisual Valencià

Es reunira al voltant d'una mateixa taula les entitats que s'han significat en la defensa d'aquest sector

Per a hui dilluns 7 de setembre, ha estat convocat el Fòrum de l'Audiovisual Valencià per a debatre la millor forma de reobrir una televisió pública valenciana. L'objectiu és escoltar i estudiar quin és el millor model per a oferir a la societat valenciana un espai audiovisual de qualitat, públic i plural, després que el govern tripartit haja passat el debat a aquesta cambra legislativa.

En la sessió de hui participaran del Fòrum el President de les Corts, els grups parlamentaris, l'Alt Comissionat de la Generalitat, la Comissió Interuniversitàries, la Mesa de l'Audiovisual, el Comité d'Empresa d'RTVV, l'Associació de Professionals amb Oposició, l'Associació de Periodistes Valencians, la Unió de Periodistes, la Comissió promotora de la ILP per RTVV, l'Associació Ciutadania i Comunicació ACICOM, l'Associació Televisions de Proximitat, la Mostra del Cinema de Mediterrània i l'Associació de Ràdios Comunitàries.

Gran part de totes aquestes associacions, grups i entitats, esperen que aquesta jornada siga l'inici d'un procés col·lectiu i democràtic per a construir un nou servei informatiu per a la ciutadania valenciana, sense presses ni imposicions.

De fet, algunes de les organitzacions convocades, han convidat els seus afiliats i afiliades fer-los aplegar suggeriments i propostes per millorar la dieta mediàtica de la ciutadania valenciana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia