Comunicació

Tretze emissores celebren el dia mundial de la ràdio

La ràdio, més viva que mai

Les ràdios locals i les grans cadenes participen en la commemoració emetent des de la plaça Sant Joan

La proximitat i la professionalitat, grans valors dels mitjà

Tretze emissores de ràdio de les comarques de Lleida, entre les locals i les grans cadenes, van posar-se d'acord per un dia per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio i emetre una part de la seva programació des d'una vela que la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya va muntar a la plaça Sant Joan de la capital lleidatana. És la segona edició d'una activitat creada a Lleida i que disposa de la implicació de totes les ràdios. Entre les tretze emissores es van repartir dotze hores de programació i almenys una hora la van fer en directe i de cara al públic. Curiosos i escolars van poder veure com es fa ràdio i com enganxa aquest mitjà.

La degana del Col·legi de Periodistes, Neus Bonet, va participar d'aquesta iniciativa, i va destacar especialment la professionalitat de tots els que fan ràdio al país i sobretot l'aposta clara per la proximitat, ja que entén que és un dels valors que més reclama un públic que cada vegada té més mitjans i eines per accedir a la informació. En la jornada un grup d'estudiants de comunicació de la Universitat de Lleida (UdL) també van fer un programa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia