Comunicació

L’ILLA DE ROBINSON

EL PUNT AVUI TELEVISIÓ

El quebequès Daniel Turp a ’L’illa de Robinson’

’L’illa’ també parlarà de la campanya Vota per Mi, i comptarà amb la presència de l’advocat de Drets, Agustí Carles

La taula de L’illa de Robinson d’avui comptarà amb la presència d’Agustí Carles, advocat de la plataforma Drets. És una associació de professionals del món del dret que va néixer per defensar la societat catalana dels atacs sistemàtics que pateix en forma d’odi i insults.

El programa d’avui també inclou una entrevista a Daniel Turp, professor de la Universitat de Montréal i president de l’IRAI. L’IRAI és l’Institut d’investigació sobre la lliure determinació dels pobles i la independència nacional. Turp, que és del Quebec, ha visitat sovint Catalunya els darrers anys i segueix de prop el procés català.

A la part final del programa, David Minoves, tertulià habitual del programa, presentarà la campanya Vota per mi. L’objectiu de la campanya és mobilitzar els ciutadans de diverses nacionalitats residents a Catalunya, que no poden votar, per animar a la participació.

A la taula de L’illa de Robinson també hi haurà Miquel Riera, Isabel Llauger, i Vicent Partal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia