Comunicació

Societat

Internet i la comunicació, a debat a Girona en el marc de la Catosfera

Les jornades se celebraran el 20 i el 21 d’octubre a l’auditori Josep Irla

L’auditori Josep Irla de la delegació de la Generalitat a Girona serà escenari els dies 20 i 21 d’octubre d’una nova edició de la Catosfera, les jornades sobre la internet catalana. El director de l’esdeveniment, Joan Camp, va assenyalar com a principal novetat d’aquesta edició —la tercera que es fa a Girona— que els debats se centraran en un sol tema, la comunicació digital. Les jornades començaran divendres al matí amb la Catosfera.edu a càrrec de l’enginyer informàtic Josep M. Ganyet i el consultor IT Quico Domingo.

Seguidament s’emetrà el programa Popap de Catalunya Ràdio des del mateix auditori, i a la tarda es farà l’acte d’inauguració amb l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el secretari de telecomunicacions, ciberseguretat i societat digital, Jordi Puigneró, i el director de la Catosfera.

A les 19 h, periodistes com ara Mònica Terribas, Antoni Bassas, David Fernàndez i Jordi Sellas, moderats per Mariola Dinarès, debatran el tema Reptes del periodisme en l’era de la infoxicació. Després es farà un sopar tertúlia, amb el director general de Mediapro, Jaume Roures, i el periodista i director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, moderats pel també periodista i director de la revista L’Esguard, Germà Capdevila.

Dissabte, els periodistes Toni Aira i Jordi Salvia i el politòleg i cap de comunicació d’ERC, Carles Foguet, moderats pel periodista Ferran Casas, posaran a debat el tema La xarxa: l’àgora política?

Dissabte a la tarda es presentaran projectes periodístics que neixen i creixen en l’entorn digital, es parlarà de com construir una comunicació efectiva a la xarxa a través de les experiències de la responsable de comunicació dels Mossos, Patrícia Plaja; l’assessor de comunicació Bernat Castro, i la social media manager de Moritz Barcelona, Leti Rodríguez. Una ponència del periodista i vicepresident del Consell Català de l’Audiovisual, Salvador Alsius, sobre el tema L’educació mediàtica, la llavor de l’ètica a internet, posarà punt final a la Catosfera d’aquest 2017.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia