Comunicació

mitjans de comunicació

Televisió de Girona estrena ‘Edició limitada’

És un programa d’entrevistes a diferents personalitats gironines i de l’àmbit cultural, conduït per Guillem Terribas i que s’emetrà els dissabtes a la nit

Personalitats de la cultura i de la societat, eminentment gironins, protagonitzaran la graella nocturna de Televisió de Girona els dissabtes a la nit (21 h). El nou programa, titulat Edició limitada, de la cadena s’estrena demà passat i es tracta d’un programa en format d’entrevistes, conduït per Guillem Terribas, que vol ser un espai de trobada on intervinguin diferents personatges gironins que destaquen per la seva tasca professional i per la seva vessant pública o mediàtica.

Al llarg de tretze programes de trenta minuts de durada, Terribas conversarà amb personalitats com Cristina Cervià, Josep Maria Fonalleras, Josep Lagares, Carles Monguilod, Sergi López, Isa Campo, Rafel Nadal, Llucia Ramis, Màrius Serra i Esther Pujol, donant com a resultat tertúlies “disteses, relaxades i molt dinàmiques”, en paraules de Terribas. El fet que es rodi amb tres càmeres facilita aquest format; “la filmació es posa al servei de la conversa”, subratlla.

També avança que temàticament moltes de les converses no es limitaran a l’àmbit cultural i intentaran treure la part més íntima i personal dels entrevistats, com quan l’actriu Cristina Cervià parlarà de com ha afectat la malaltia del càncer la seva vida i la seva carrera professional.

Rodat en diferents escenaris (des del cinema Truffaut als Jardins de la Mercè, passant per la llibreria La Central de Barcelona), es tracta d’una producció de Kinema Girona Produccions –duta a rerme a partir d’una idea, concepte i realització i muntatge de Joan Roura– i Televisió de Girona, que ha rebut el patrocini de Metalquimia.

Dels tretze programes previstos ja se n’han rodat onze entrevistes, i, segons explica el presentador, al final de l’emissió es valorarà si s’hi dona continuïtat l’any que ve amb una nova tanda d’entrevistes. A partir del gener, Edició limitada també s’emetrà a La Xarxa.

LA XIFRA

13
entrevistes inclourà la primera temporada d’‘Edició limitada’, que presenta Guillem Terribas.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia