Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui tv

Les previsions d’Artadi sobre l’acord per a la investidura, avui a ‘L’illa’

Ferran Espada, David Minoves, Monica Morros, Carme Renedo i Xevi Sala a la taula d’avui

Elsa Artadi, portaveu de Junts per Catalunya, preveu que demà es presentarà un acord per la investidura. Situa el ple més enllà de la setmana que ve. Esquerra, però, l’ha desmentit, i afirma que demà no hi haurà acord. Sabrià, el portaveu, es mostra satisfet amb les negociacions i veu “positiu que hi hagi propostes sobre la taula”. Avui mateix, s’ha sabut que la CUP ha enviat als militants una proposta de JxCat que fixa el dia 18 per situar Puigdemont davant el Consell de la República.

El camí de la investidura serà el principal tema de debat d’avui a L’illa de Robinson. A la taula vermella del programa hi haurà Ferran Espada, Xevi Sala, Mònica Morros, Carme Renedo i David Minoves.

El programa també analitzarà la repressió contínua de l’Estat, ara amb casos com el mecànic de Reus, el pallasso Pessarodona o l’alcalde de Callús.

Serà a partir de les 19 hores a El Punt Avui Televisió. En diferit, el programa es pot tornar a veure a partir de les 21.30 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia