Comunicació

El Punt Avui TV

L'illa de Robinson

Torrent visita Oriol Junqueras i Joaquim Forn, avui dijous a ‘L’illa’

Miquel Riera, Anna Arqué, Ramon Roca, Joan Puig i Agustí Carles a la taula vermella d’avui

JxCat cerca garanties per sumar ERC i proposa modificar la llei de presidència i govern per facilitar la investidura de Puigdemont. ERC celebra que es detallin les propostes, però avisa que n’estudiarà la viabilitat. La CUP veu possible ara un altre candidat.

El president del Parlament de Catalunya ja es troba a Estremera per visitar Oriol Junqueras i Joaquim Forn. Torrent també es desplaçarà a Soto del Real per veure Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

El camí cap a la investidura i la visita de Torrent a Estremera seran els temes inicials del debat d’avui a L’illa de Robinson. A la taula del programa hi haurà Miquel Riera, Anna Arqué, Ramon Roca, Joan Puig i Agustí Carles.

A la segona part del programa s’analitzarà també el cop als anhels de Còrsega, per part del president francès, Emmanuel Macron.

A la part final, Ramon Roca ens explicarà els principals temes del suplement L’econòmic.

Serà a partir de les 7 de la tarda a El Punt Avui Televisió. En diferit, el programa es pot tornar a veure a partir de 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia