Comunicació

El Punt Avui TV

L'illa de Robinson

Investidura, Economia i Còrsega els temes de debat de ’L’illa’ d’avui

Ramon Roca, Anna Arqué, Agustí Carles, Miquel Riera i Joan Puig a la taula d’avui

  • VÍDEO: illa. illa
  • VÍDEO: illa. illa

Continua la incertesa de cara a la investidura. El candidat segueix sent el president Puigdemont. Hi ha una majoria que vol investir-lo però les dificultats i les conseqüències de fer-ho són un escull a hores d’ara encara massa gran per desllorigar la situació. S’estan estudiant totes les possibilitats però la porta per investir un altre candidat es va obrint a poc a poc.

L’illa de Robinson ha analitzat les negociacions de la investidura que no arriba. A la taula hi ha participat Ramon Roca, Anna Arqué, Agustí Carles, Miquel Riera i Joan Puig.

A la segona part del programa, l’economista Ramon Roca ha explicat les noves dades econòmiques de Catalunya, molt positives. També s’ha analitzat la visita d’ahir d’Emmanuel Macron a Còrsega, on va rebutjar les principals demandes del sobiranisme cors, com ara la cooficialitat de la llengua pròpia. Només va obrir la porta a afegir a la Constitució una menció a l’especificitat de l’illa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia