Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

La demanda de Torrent a Estrasburg avui dimarts a ’L’illa’

Xavier Ginesta, Emili Valdero, Albert Boada i David Minoves a la taula d’avui

Entrevista a Montserrat Roura i Lluís Barnés per la fira FIPORC

Torrent prepara una demanda al Tribunal d’Estrasburg. La demanda s’ha de presentar a títol individual, per això ho farà només Roger Torrent. El president, però, proposarà els diputats de la cambra que s’hi sumin i, si volen, participin d’un procés més col·lectiu. Junts per Catalunya critica Torrent per acudir a Estrasburg de forma “unilateral”. Pujol ha avisat que aquest pas pot “xocar” amb l’estratègia de defensa de Carles Puigdemont.

Aquest nou pas de Torrent serà el principal tema a la taula d’avui a L’illa de Robinson, juntament amb la judicialització del procés. L’ofensiva judicial contra els sobiranistes catalans prem l’accelerador aquesta setmana i la vinent, amb la declaració de nous imputats.

Avui hi haurà a la taula del programa Xavier Ginesta, Emili Valdero, Albert Boada i David Minoves.

A l’última part del programa vindrà l’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, i el regidor de promoció econòmica i responsable de FIPORC, la fira dedicada al món del món del porc, Lluís Barnés. Ambdós, parlaran d’aquesta fira, que arriba a la 5a edició i que té lloc els propers 17 i 18 de febrer a Riudellots de la Selva.

Serà a les 7 de la tarda a El Punt Avui Televisió. Es podrà tornar a veure a partir de 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia