Comunicació

Reclamen la renovació del consell de la CCMA

Els comitès d’empresa de TV3 i de CatRàdio van defensar ahir davant la comissió de control del Parlament que la renovació del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) es faci amb una àmplia majoria dels grups del Parlament. Roser Mercadé, de TV3, va defensar la necessitat d’un nou contracte programa plurianual que garanteixi un finançament estable i de llarg recorregut de la corporació i va destacar la necessitat de treure els mitjans públics del “mig de la batalla política”.

D’una altra banda, el director de TV3, Vicent Sanchis, va defensar la pluralitat dels continguts de la cadena i la idoneïtat de l’emissió del documental 20-S “per exhaustiu i revelador”, davant les crítiques de l’oposició.

En la mateixa comissió, la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, va dir que són a l’espera que, des de València, s’apliqui el conveni de reciprocitat per poder començar les emissions a Catalunya de la nova televisió valenciana, À Punt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia