Comunicació

TV3 estrena sis programes

‘Els meus pares’, presentat per Gemma Nierga, i la sèrie ‘Si no t’hagués conegut’, entre les novetats

Gemma Nierga amb Els meus pares, un programa que visita els pares de famosos com Buenafuente, Quim Masferrer i l’exjugador del Barça Xavi; el concurs per a joves talents El got d’aigua, conduït per Samantha Vall; La nit dels Òscars, un magazín setmanal ple d’humor que presentaran Òscar Andreu i Òscar Dalmau, i la nova sèrie de ficció dels dilluns a la nit, Si no t’hagués conegut, ideada per Sergi Belbel i amb Pablo Derqui i Mercedes Sampietro com a protagonistes, són algunes de les set novetats que es van presentar ahir a TV3, amb la presència dels seus principals protagonistes.

“Tenim la doble missió de mantenir la qualitat i el lideratge”, va dir Vicent Sanchis, director de TV3, que va insistir que hi ha “moltíssimes novetats” després d’un període de “patir moltíssim”, amb problemes pressupostaris i reclamacions d’impostos per part del govern espanyol en un moment en què no hi havia govern a Catalunya. “Cal incidir en els bons resultats de les audiències, en un estiu amb mundial de futbol i un agost que sempre és difícil. Que haguem tornat a ser líders és per felicitar-nos, hem aconseguit un petit miracle”, va comentar Sanchis.

Tòpics, ‘fauna’ i el palau

Les altres novetats presentades ahir són Trenquin tòpics, amb Queco Novell disposat a dinamitar els tòpics sobre els catalans; Natura sàvia, un programa d’humor surrealista amb Albert Pla, Quimi Portet i Peyu recorrent el territori català per descobrir-ne la fauna, i el documental Històries de Palau, que s’estrenarà l’11 de setembre i que ens endinsarà als racons desconeguts i a les històries amagades del Palau de la Generalitat.

TV3 continuarà apostant pels programes que l’han portat al lideratge d’audiència. A part dels programes d’informació i d’esports, tornaran Al cotxe, amb Eloi Vila; Està passant, una cita diària amb Toni Soler; Quatre gats, amb Ricard Ustrell; Cases d’algú, amb Joan M. Pou; la setena temporada d’El foraster; l’humor de Polònia i APM?; Cuines; This is art i les sèries Com si fos ahir i Benvinguts a la família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia