Comunicació

Els Rahola, el 7 de març

Amb motiu de la convocatòria de vaga general prevista per al 21 de febrer, la Diputació de Girona i la demarcació gironina del Col·legi de Periodistes han acordat traslladar l’acte d’entrega dels premis Carles Rahola de comunicació local al dijous 7 de març, a les 8 del vespre, a l’Auditori de Girona.

L’anunci arriba coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio amb una taula rodona organitzada pels Amics de la Unesco i Ràdio Vilablareix dedicada al tema d’aquest any, La ràdio: diàleg, tolerància i pau, que tindrà lloc avui al centre cultural Can Gruart de Vilablareix (19 h) amb la participació de Lluís Costa, Eloi Don, Pau Lanao i Àngel Rodríguez.

De la programació, destaca un altre plat fort de la Setmana dels Rahola , el que tindrà lloc demà, a la biblioteca Carles Rahola (18 h), amb la periodista Laura Rosel, fins fa pocs dies conductora del programa de TV3 Preguntes Freqüents (FAQS). Rosel parlarà amb el periodista Jordi Grau sobre El sentit del periodisme, en una conversa sobre l’ofici de comunicar i els reptes que imposen l’actualitat i la immediatesa als que l’exerceixen. Dijous a la Facultat de Lletres de la UdG (12.30 h) es parlarà de com es tracta l’orientació sexual als mitjans. Divendres Laia Servera, de l’InfoK, una taula rodona al voltant de l’afusellament de Carles Rahola i la informació a contrarellotge són altres personalitats i temàtiques protagonistes a la programació que clourà amb la gala dels premis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia