Comunicació

Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee estrenen ‘L’apocalipsi’, el nou programa de migdia a Catalunya Ràdio

Laura Rosel s’incorpora al ‘Catalunya Nit’

Montse Virgili presentarà ‘Les dones i els dies’ i l’’APM?’ passa a la tarda

Catalunya Ràdio ha presentat aquest dijous al nou estudi 2, l’estudi central d’iCat, la programació de la nova temporada i una de les grans novetats és el programa d’entreteniment ‘L’apocalipsi’ amb Elisenda Carod acompanyada d’Elisenda Pineda i Charlie Pee de les dotze i cinc minuts a la una del migdia de dilluns a divendres en la franja final d’’El Matí de Catalunya Ràdio’, que tornarà a presentar la periodista Mònica Terribas. Altres novetats són Laura Rosel que s’incorpora al ‘Catalunya Nit’ (l’antic ‘Catalunya vespre’), Montse Virgili presentarà el programa ‘Les dones i els dies’ els dissabtes, passades les dotze de la nit fins la una, i el nou ‘APM?’ de Xavi Cazorla aterra a les tardes de Catalunya Ràdio de sis i cinc minuts a set de la tarda de dilluns a divendres. En declaracions a l’ACN, el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha afirmat que aposten per “més entreteniment, per la tecnologia al servei dels nous formats i amb la voluntat d’arribar a públic nou i seguir liderant la innovació amb els reptes de la ràdio visual”.

Gordillo ha assenyalat que la nova temporada de Catalunya Ràdio juga amb la idea de ‘Dins teu’ i sintetitza l’aposta de l’emissora de “posar l’oient en el centre de les decisions”. L’objectiu, ha explicat el director de l’emissora, és donar “més participació als oients, connectar amb ells i posar tota la tecnologia i tots els avenços i la innovació perquè els oients consumeixin ràdio amb els nous formats i les noves plataformes i els nous hàbits que tenen avui en dia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia