Comunicació

Més entreteniment

Elisenda Carod estrena’L’apocalipsi’, Laura Rosel fitxa pel ‘Catalunya nit’ i Montse Virgili presenta ‘Les dones i els dies’, en la nova temporada de Catalunya Ràdio

‘Les dones i els dies’ donarà rellevància a les dones de diferents àmbits i èpoques

Catalunya Ràdio va presentar ahir al nou estudi 2, l’estudi central d’iCat, la programació de la nova temporada, que té com a novetats el programa d’entreteniment L’apocalipsi, amb Elisenda Carod acompanyada d’Elisenda Pineda i Charlie Pee de les dotze i cinc minuts a la una del migdia de dilluns a divendres en la franja final d’El matí de Catalunya Ràdio, que tornarà a presentar Mònica Terribas. Altres novetats són Laura Rosel, que s’incorpora al Catalunya nit (l’antic Catalunya vespre); el programa Les dones i els dies, que Montse Virgili presentarà els dissabtes, passades les dotze de la nit fins la una, i el nou APM? de Xavi Cazorla, que aterra a les tardes de Catalunya Ràdio de sis i cinc minuts a set de la tarda de dilluns a divendres. El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, afirmava ahir que s’aposta per “més entreteniment, per la tecnologia al servei dels nous formats i amb la voluntat d’arribar a públic nou i seguir liderant la innovació amb els reptes de la ràdio visual i els nous formats”.

A L’apocalipsi, i amb el pretext humorístic que el món s’acaba, dos concursants competiran diàriament per salvar-se de l’apocalipsi. Carod, Pineda i Pee posaran a prova els concursants, que hauran de respondre amb humor i enginy a diverses preguntes i reptes. El guanyador salvarà la pel, mentre que el perdedor es quedarà a l’estudi de Catalunya Ràdio esperant la fi del món, que s’esdevindrà cada dia a la una.

El nou APM? de Xavi Cazorla, d’altra banda, aterra de dilluns a divendres, de sis a set, i estarà format per un equip carregat de novetats com ara Ernest Codina, Joel Díaz, Elisabet Espuny, Ana Polo, Gerard Jubany i Jair Domínguez i en Peyu.

Els nou Catalunya nit, serà dirigit per Kílian Sebrià i copresentat per Laura Rosel. La primera hora del nou magazín serà molt informativa, per fer el relat exhaustiu del dia de la mà de Kílian Sebrià. I tot seguit, una segona hora més reflexiva per interpretar i situar els temes més rellevants de l’actualitat amb Laura Rosel, que torna al mitjà radiofònic. Les dones i els dies, finalment, amb Montse Virgili de presentadora, donarà rellevància a les dones de diferents àmbits i èpoques. “Fent broma, no serà un programa feminazi, sinó reivindicatiu”, va dir ahir Virgili.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia