Comunicació

Societat

La pluja no aigualeix la Festa dels Súpers

Gairebé 50.000 persones passen aquest dissabte per l'Anella Olímpica de Barcelona

Aquest any, l'objectiu dels Súpers és salvar el robot 6Q del malvat senyor Pla, que el vol cremar

La pluja d'aquest dissabte no ha deslluït la Festa dels Súpers que se celebra aquest cap de setmana a l'Anella Olímpica de Montjuïc, a Barcelona. Gairebé 50.000 persones han assistit malgrat el dia rúfol a la primera jornada d'aquesta 20 edició.

Durant aquest dissabte els més petits i les seves famílies han pogut gaudir de més de 150 activitats organitzades per més de 60 entitats i empreses.

Una de les atraccions d'aquest dissabte ha estat un estudi especial de Catalunya Ràdio instal·lat a l'esplanada de la zona del Sant Jordi, on els nens i nenes han pogut fer de locutors per un dia.

Els súpers també han pogut fer activitats relacionades amb els robots, saltar en inflables, trobar tresors amagats, fer teatre, aconseguir un carnet de conduir naus especials o pintar amb esprai.

Un dels moments més intens del dia ha estat l'espectacle central de la Festa, Tots junts, que s'ha pogut veure aquesta tarda a l'escenari de l'Estadi. Els assistents han pogut conèixer el desenllaç de la trama, que també es podrà veure diumenge al matí i a la tarda. Aquest any, l'objectiu de la família del Super3 és salvar el robot 6Q que el malvat senyor Pla vol cremar al pou de l'infern.

Per quart any consecutiu, aquesta festa compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, que en aquesta edició promou la campanya L'habitatge és un dret com una casa i que ha organitzat l'activitat Omplim de color la nostra superciutat!.

Per accedir a la Festa dels Súpers es recomana l'ús del transport públic i, per a aquells que ho facin en cotxe, s'ha habilitat el pàrquing de la Fira Barcelona Gran Via de la Zona Franca i un servei de llançadora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia