Comunicació

Entreteniment

La vintena Festa dels Súpers tanca amb uns 200.000 assistents

La cita anual que organitza el programa Súper3 es consolida com l'esdeveniment infantil més multitudinari d'Europa

El mal temps li resta 100.000 participants respecte de l'any passat

La vintena edició de la Festa dels Súpers s'ha tancat aquest diumenge a la tarda amb una assistència d'uns 200.000 assistents, 100.000 menys que fa un any. Tot i així, la cita anual de la família Súper3 es consolida un any més com l'esdeveniment infantil més multitudinari d'Europa.

La previsió de mal temps de dissabte va frenar l'arribada de gent. Amb tot, la festa ha estat tot un èxit i més de 57.000 persones han seguit l'espectacle central de la jornada: Tots junts!.

La d'aquest any ha estat una edició molt especial, plena de sorpreses relacionades amb el 25è aniversari del Super3. Entre dissabte i diumenge els assistents han pogut gaudir de les més de 150 activitats repartides per l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc de Barcelona i d'una cinquantena d'espectacles.

La festa ha portat el títol de 6Q, el nom del robot que s'ha incorporat fa poc a la família del Super3 i que ha estat el protagonista principal de l'espectacle central, a qui calia salvar guit salvar del malvat senyor Pla. El públic també ha pogut veure en directe per primera vegada els nous personatges de la família del Super3, la Nenúfar, la Matoll i el mateix 6Q.

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha estat una de les moltes mares i pares que ha acompanyat el seu fill a la festa de la muntanya de Montjuïc. Colau, que ahir mateix va anunciar que tornarà a ser mare a la primavera, ha assegurat que comparteix els valors i el missatge de les cançons del Súper3.

El director del canal Super3, Dani López, ha subratllat que “aquesta Festa ha estat molt especial, ja que s'ajuntaven dos aniversaris: la vintena edició de la Festa i els 25 anys del Super3”. També ha destacat que ha estat un any “d'estrena per als tres personatges nous de la família del Super3, amb una clara aposta de futur”.

L'organització ha posat en valor l'augment de l'ús del transport públic i el seguiment de les indicacions de mobilitat per part dels assistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia