Comunicació

L'actor Bruno Oro presentarà el programa de Cap d'Any de TV3

Les cares més conegudes de la cadena participaran a ‘Playcracks2017', on faran playback dels artistes més ballats de la història

Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas, el Pol i la Tània de ‘Merlí', faran les campanades

L'actor i cantant Bruno Oro serà l'encarregat de conduir el programa de Cap d'Any de TV3, que portarà per nom Playcracks.

Es tracta d'una producció de TV3 en col·laboració amb el Terrat, on els personatges més coneguts de la cadena participaran per fer un playback emulant els artistes més ballats de la història i davant d'un públic en ambient de festa, segons ha informat la cadena.

Playcracks 2017 s'emetrà des de poc abans de tres quarts d'onze de la nit i s'allargarà fins a les dues de la matinada aproximadament. Suposarà el retorn de Bruno Oro a TV3, on durant deu anys va encarnar, entre d'altres, el personatge de l'expresident de la Generalitat Artur Mas al Polònia,. Oro va abandonar el programa setmanal de sàtirica política per emprendre nous projectes professionals. També ha participat en altres produccions de la televisió pública catalana com El cor de la ciutat i Vinagre, un programa de gags amb l'actriu Clara Segura.

TV3 no ha volgut avançar la resta de noms que actuaran a l'especial de Cap d'Any ni quin serà l'artista que hi interpretaran.

Pel que fa les campanades, aniran a càrrec dels actors Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas, és a dir, els personatges de Pol i la Tània a Merlí, respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia