Comunicació

Diumenge amb El Punt Avui

Presència dedica el seu dossier als populismes

La revista Presència, que arriba als lectors d'El Punt Avui aquest diumenge amb el diari, dedica el seu dossier mensual a l'auge del populisme al món. Primer va ser el Brexit, després la victòria de Trump i, recentment, el resultat del referèndum a Itàlia. El vot de càstig contra el sistema guanya adeptes i, mentrestant, a Europa i a l'altra banda de l'Atlàntic el poder establert adverteix dels perills que suposen els moviments populistes.

El dossier analitza aquests esdeveniments, parla amb diferents experts i després detalla un a un els diferents processos endegats als Estats Units, Itàlia, Alemanya, el Regne Unit i França.

En una entrevista, Maria Mut Bosque, professora de dret internacional i de la Unió Europea a la UICI i investigadora a la Universitat de Londres (UCL), alerta que “el perill és que es tornin extremistes i demagògics”.

La revista publica un segon dossier sobre Cuba després de la mort de Fidel Castro, amb la participació de diferents experts i les opinions de Ramon Rovira i Salvador Martí. També fa un repàs de les difícils relacions entre cubans i nord-americans des del 1959.

En aquest nou número de Presència, els lectors també hi trobaran un recull amb algunes de les millors fotografies de l'any que acabem de deixar enrere, a càrrec dels professionals de l'AFP.

Finalment, a Presència, a més de les seccions habituals de gent, religions i salut, els lectors hi trobaran una entrevista a l'investigador de l'Institut de Ciències del Cosmos Xavier Luir i una altra a la sociòloga Teresa Torns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia