Comunicació

TV3 torna a cantar

Anna Simó presenta una renovada edició del concurs de cant vocal ‘Oh Happy Day', que s'estrena aquest vespre amb diversos canvis

El director Daniel Anglès, la cantant Gisela i l'actor Peter Vives integren el jurat

TV3 estrena avui una renovada edició del concurs Oh Happy Day, amb novetats que comencen per la mateixa presentadora: Anna Simon. La conductora pren el relleu de l'actor Eduard Farelo i torna a l'emissora, on havia col·laborat en el magazín Divendres; després ha intervingut en programes com Tonterías las justas, Tu cara me suena, El hormiguero i Zapeando.

El lífting de la nova temporada d'Oh Happy Day continua amb els membres del jurat. Ara repeteix el cantant i director de teatre musical Daniel Anglès però s'hi incorporen la cantant Gisela –que acaba de commemorar quinze anys com a exconcursant de la primera edició d'Operación Triunfo– i l'actor Peter Vives, a qui s'ha pogut veure a La Riera, Águila Roja, El tiempo entre costuras i Velvet.

El programa dedicat als grups vocals presenta més novetats: aquest any hi poden participar formacions més reduïdes que en edicions anteriors, des de duets fins a agrupacions de dotze cantants. La imatge gràfica, la sintonia, l'escenografia també es renoven, i a més s'afegeix un grup de ballarins professionals que acompanyaran les interpretacions vocals. Avui s'emet el primer de dos prograjmes de càsting d'Oh Happy Day, amb trenta-quatre grups vocals d'arreu del país participant-hi. Al final del segon programa se sabrà quins seran els dotze grups que han superat aquesta fase.

‘El crac' ironitza sobre el teatre en la nova temporada

Un altre dels espais estrella de TV3, ‘El crac', torna també a la graella amb l'inici de l'any. Dilluns 16 a les 21.35 s'estrena la segona temporada d'aquesta irònica i àcida comèdia creada per Joel Joan –que s'interpreta a si mateix en un registre autoparòdic– i Hèctor Claramunt. Si la primera temporada tenia com a rerefons el rodatge d'una ambiciosa producció al voltant del 1714, aquests episodis satiritzen el món del teatre i retraten el procés de creació d'una obra teatral. Aquests episodis incorporen l'actor Julio Manrique, que també s'interpreta a si mateix com a un vell rival de Joan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia