Comunicació

municipal

mitjans de comunicació

Mataró engega el procés de fusió de la televisió i la ràdio municipal

El ple de l'Ajuntament de Mataró ha aprovat per unanimitat començar el procés d'integració de la ràdio municipal i d'm1tv, el canal comarcal del Maresme que des de fa uns anys ja actua com a televisió local. El primer tinent d'alcalde, Joaquim Fernàndez, explica que la voluntat és que els dos mitjans, que ja treballen plegats en els informatius, conflueixin en un de sol, públic, per guanyar “eficiència i eficàcia”, tot mantenint el model de proximitat i de participació ciutadana.

El full de ruta estableix que tots els treballadors mantindran el lloc de feina i que al setembre ja podrien començar a emetre conjuntament. Físicament, el mitjà que sorgeixi s'instal·larà al Tecnocampus, on hi ha els estudis de televisió, que s'hauran d'adaptar i ampliar. La gestió unificada passarà a dependre de l'empresa pública Mataró Audiovisual, cosa que suposarà dissoldre el Consorci Digital Mataró-Maresme i la societat Mataró-Maresme SLU, que gestionen el canal televisiu, i subrogar-ne tots els empleats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia