Comunicació

Ràdio en moviment el Dia de la Ràdio

Les dues principals emissores del país, Catalunya Ràdio i RAC1, van festejar ahir el Dia Mundial de la Ràdio amb sengles programacions especials al llarg de tota la jornada. A Catalunya Ràdio, amb l'eslògan Catalunya Ràdio es mou, l'emissora pública va portar els seus principals programes a diversos indrets del país. A RAC1, l'emissora líder en audiència, en canvi, van optar per La ràdio cap avall, amb la qual cosa dels diferents programes del dia no se'n van ocupar els presentadors habituals sinó que ho van fer altres periodistes, artistes i col·laboradors.

La jornada d'ahir va començar amb El matí de Catalunya... al popular bar Casa Pepe de Santa Coloma de Gramenet i va seguir als estudis de Ràdio Tele Taxi, on Mònica Terribas i Justo Molinero van fer un programa conjunt. Pel que fa a la resta de programes, l'APM, Popab, Catalunya migdia, Estat de gràcia, Tot costa i Catalunya vespre es van fer des de Mataró, Pont de Molins, Lleida, París i Tarragona.

A RAC1, les sorpreses van començar de bon matí, amb tots els protagonistes amb els papers intercanviats. Així, van agafar el micròfon, entre molts d'altres, la recepcionista Marta Massip. La periodista Glòria Serra va substituir Jordi Basté a la tertúlia matinal, mentre que Nacho de Sanahuja també va agafar les regnes del programa una estona. Altres convidats estrella en aquest dia cap per avall van ser Pilar Rahola, a La competència, Olga Viza, a la tertúlia esportiva matinal, Àngel Llàcer, que va moderar la tertúlia televisiva, la mateixa alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el publicista Risto Mejide, els periodistes Tian Riba, Eduard Boet i Pere Mas, com també el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia