Comunicació

Catalunya Ràdio i RAC1 el celebren amb programació especial

Ràdio en moviment el Dia de la Ràdio

Les dues principals emissores del país, Catalunya Ràdio i RAC1, van festejar ahir el Dia Mundial de la Ràdio amb sengles programacions especials al llarg de tota la jornada. A Catalunya Ràdio, amb l'eslògan Catalunya Ràdio es mou, l'emissora pública va portar els seus principals programes a diversos indrets del país. A RAC1, l'emissora líder en audiència, en canvi, van optar per La ràdio cap avall, amb la qual cosa dels diferents programes del dia no se'n van ocupar els presentadors habituals sinó que ho van fer altres periodistes, artistes i col·laboradors.

La jornada d'ahir va començar amb El matí de Catalunya... al popular bar Casa Pepe de Santa Coloma de Gramenet i va seguir als estudis de Ràdio Tele Taxi, on Mònica Terribas i Justo Molinero van fer un programa conjunt. Pel que fa a la resta de programes, l'APM, Popab, Catalunya migdia, Estat de gràcia, Tot costa i Catalunya vespre es van fer des de Mataró, Pont de Molins, Lleida, París i Tarragona.

A RAC1, les sorpreses van començar de bon matí, amb tots els protagonistes amb els papers intercanviats. Així, van agafar el micròfon, entre molts d'altres, la recepcionista Marta Massip. La periodista Glòria Serra va substituir Jordi Basté a la tertúlia matinal, mentre que Nacho de Sanahuja també va agafar les regnes del programa una estona. Altres convidats estrella en aquest dia cap per avall van ser Pilar Rahola, a La competència, Olga Viza, a la tertúlia esportiva matinal, Àngel Llàcer, que va moderar la tertúlia televisiva, la mateixa alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el publicista Risto Mejide, els periodistes Tian Riba, Eduard Boet i Pere Mas, com també el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

el punt avui tv
L’ACTUALITAT DE LA SETMANA EN ANGLÈS

Catalunya surt al carrer, un cop més

L’espai ’Our Finest Hour’ repassa amb Matthew Tree, Krystyna Schreiber, Pol Sànchez i Roxanne Huguet l’onada repressiva del 20-S a Catalunya

El programa s’emet aquest dijous a les 17.00 hores a El Punt Avui TV

 
taula d’anàlisi
a el punt avui televisió

’L’illa’ analitza la situació del 20-S

Barcelona
 
l’illa de robinson
a el punt avui televisió

Avui dimecres ’L’illa de Robinson’ l’atac a la Generalitat

GIRONA
 
el punt avui tv
dimecres de connexions angleses

Mike Hostench fa arribar el Festival de Sitges 2017 a l’Hora d’Anglès

GIRONA
 
el punt avui tv
dimecres de connexions angleses

El Festival de Sitges 2017 ja ha arribat a ’The English Hour’

 
Taula d’anàlisi a
el punt avui televisió

Miquel Buch calibra l’actualitat a ’L’illa de Robinson’

 
el punt avui tv
l’actualitat esportiva de la setmana en anglès

La Lliga, la Premiere League i la Bundesliga a ’The English Hour’

 
l’illa de robinson
a el punt avui televisió

Miquel Buch avui dimarts a ’L’illa de Robinson’

 
comunicació

TV3 estrena avui el documental sobre Alexandre Deulofeu

BARCELONA