Comunicació

La Videoteca

Els inconvenients de treballar des de casa quan hi ha càmeres

Dos nens petits irrompen al despatx d'un expert en política asiàtica mentre és entrevistat per la BBC

L'hilarant vídeo es fa viral arreu del món en poca estona

  • VÍDEO: Robert Kelly a la BBC News

Treballar des de casa pot ser una bona opció per conciliar la vida laboral i familiar però tot i així no és una tasca senzilla.

Així ho ha comprovat el professor de Ciències Polítiques de la Universitat Nacional de Pusan (Corea del Sud) Robert E. Kelly . Aquest especialista en el sud-est asiàtic estava sent entrevistat en directe pel canal britànic BBC News a través d'una videoconferència al despatx de casa en relació amb la destitució de la presidenta coreana Park Geun Hye.

De sobte ha entrat per la porta una nena que s'ha acostat fins l'acadèmic. Sense deixar de mirar a càmera l'home ha apartat la petita amb el braç –amb una certa brusquedat– i aquesta s'ha quedat aturada un pas enrere.

L'expert ha prosseguit la seva explicació però un altre nen petit, molt rialler, ha entrat a l'habitació amb un caminador.

Un instant després ha irromput com un llamp una dona que ha agafat els dos infants i se'ls ha endut de la manera més silenciosa que ha pogut.

En aquest punt Kelly, que en tot moment, ha mantingut el posat seriós, no ha pogut contenir una rialla i ha demanat disculpes per la interrupció.

El vídeo s'ha fet viral a tot el món en poca estona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia