Comunicació

Televisió

TV3 prepara “una sèrie urbana” per substituir ‘La Riera'

La telenovel·la, dirigida per Sònia Sánchez, tindrà diferents trames emocionals

El nou serial s'estrenarà al setembre

El director de TVC, Jaume Peral, ha explicat aquest divendres que la cadena està treballa en una nova telenovel·la que s'estrenarà al setembre coincidint amb la nova temporada i que serà l'encarregada de substituir La Riera.

Peral ha estat preguntat sobre aquesta qüestió per Junts pel Sí a la Comissió de Control de l'Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

El director de la cadena pública ha explicat que actualment, treballen amb decorats, càsting, grafisme i localitzacions. També s'està aprofundint en les diferents trames i treballant amb quin serà el títol de la producció. Peral ha recalcat que ells aspiren a arribar al màxim d'audiència amb aquesta nova sèrie i que aquesta sigui una producció d'èxit.

La telenovel·la és una proposta desenvolupada per Núria Furió –directora argumental– i la dirigirà Sònia Sánchez, qui té “moltes produccions d'èxit a les seves esquenes”.

El directiu ha avançat que la sèrie té com a punt de partida un accident amb la mort d'un personatge que provocarà un retrobament d'antics amics que van coincidir quan estudiaven COU i que tenen entre 45 i 50 anys”. Ha comentat que “hi haurà diferents trames emocionals que”, al seu parer, “enganxaran l'espectador”. “Serà una sèrie urbana, on els exteriors jugaran un paper molt important”, ha precisat.

Per altra banda, ha volgut aprofitar fer un reconeixement públic a la feina feta per La Riera durant els seus set anys de vida. “Ha fet un gran paper”, ha defensat Peral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia