Comunicació

La CUP vol que Sanchis comparegui al Parlament

La CUP es va mostrar crítica ahir amb el nomenament de Vicent Sanchis com a nou director de TV3 i va anunciar que ha demanat que comparegui a la cambra catalana. “El Parlament és l'espai on se'ns ha d'explicar el seu projecte i la idoneïtat ha de ser valorada per tots els grups parlamentaris”, va dir Albert Botran, diputat de la CUP. Botran també considera que el moment escollit per fer el nomenament també “deslegitima” la decisió presa perquè tres dels sis membres del consell de la CCMA tenen des del març del 2015 el “mandat caducat”.

Botran recollia d'aquesta manera algun dels arguments fets públics les últimes hores pel comitè d'empresa de TV3, el Sindicat de Periodistes de Catalunya i el grup de periodistes Ramon Barnils, que en diferents comunicats van rebutjar el nomenament de Sanchis. Pel comitè d'empresa i el Consell Professional de TV3, el nomenament “no és un bon senyal per a la independència professional”, mentre que pel Sindicat de Periodistes Sanchis ha “estat imposat de manera sectària”.

La idoneïtat de Sanchis com a nou director de TV3 va ser qüestionada ahir pels diferents grups parlamentaris a l'oposició, que van criticar el “perfil independentista” i l'“afinitat política amb el govern” del periodista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia