Comunicació

La Videoteca

L'entrevista interrompuda, nou gènere a Youtube

Les paròdies de la connexió en directe del professor Kelly amb la BBC News on es colaven els seus fills arrasen a les xarxes

Algunes fan riure encara més que l'orginal!

  • VÍDEO: Entrevista interrompuda al costat fosc

Fa poc més de dues setmanes es van fer viral a Internet les imatges d'una connexió en directe de la BBC News amb un expert en política del sud-est asiàtica que es veia sobtada i sorprenentment interrompuda per l'aparició dels dos fills del professor Robert E. Kelly , de la universitat de Pusan (Corea del Sud).

Des d'aleshores el vídeo no ha parat de generar rèpliques de tota mena, algunes de les quals tant o més hilarants que l'original (que ja és difícil!).

Alguns youtubers han retrocedit fins fa molt temps en una galàxia molt llunya per trobar situacions semblants .

Altres han incidit en la polèmica sorgida arran dels comentaris que identificaven erròniament la dona que entrava ràpidament per endura-se els petits com una minyona .

Un programa d'humor de la televisió de Nova Zeland, Jono and Ben, es pregunta en aquest vídeo què hauria passat si una dona s'hagués trobat en la mateixa situació .

Molt més a prop, un altre programa televisiu, el Late Motiv d'Andreu Buenafuente, ha fet la paròdia amb polítics emergents .

Les paròdies de l'entrevista interrompuda gairebé s'han convertit en un nou gènere a les xarxes socials. Fins i tot els protagonistes del vídeo original apareixen en una seqüela, en aquest cas, però, per aclarir qui era qui a la família .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia