Comunicació

Comunicació

Sanchis no pensa plegar com director de TV3

El director de TV3 acusa ICV de parlar ara “en nom de la gran professionalitat” quan va canviar el director general de la CCMA amb un procediment que “no és el que ara preconitza”

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha reconegut que la reprovació del Parlament li planteja una situació “molt incòmode” però que no ha pensat en plegar. “Quan es crea una contradicció al Parlament a mi també me la creen”, ha asseverat en una entrevista a 'El món a RAC 1'. Amb tot, assegura que la polèmica li treu “poc temps” i defensa que té la “confiança” del consell de govern de la CCMA, que “encara no s'ha pronunciat”. Així mateix, ha afirmat que el partit que ara parla “en nom de la gran professionalitat i pluralitat” –en referència a ICV- va canviar en època del tripartit el director general de la CCMA amb un procediment que “no és el que ara preconitza”. “Que no es facin tantes trampes i que em jutgin per com tracto la pluralitat”, ha reblat.

Al seu entendre, hi ha una “contradicció” que es va plantejar al Parlament. “Jo dic que només acataré i obeiré les instruccions del Parlament davant de qualsevol altra instància i ara resulta que el Parlament va contra les seves pròpies instruccions sobre la Corporació”, ha precisat. Així, entén que quan es crea una contradicció al Parlament a ell també l'hi creen.

En aquesta línia, afirma estar “d'acord” amb la legislació del Parlament i esgrimeix que no es vol deixar “marejar” per “maniobres polítiques lícites” entre majories parlamentàries que, afirma, volen controlar el consell. “Si no els agrada la seva pròpia llei, doncs que la canviïn”, ha reblat.

El director de TV3 afirma que donarà “marge a tothom” i mirarà també quines són les “majories socials” a Catalunya, garantint “ser honrat” amb totes les sensibilitats.

Així mateix, lamenta que hi hagi gent que l'hagi reprovat i, en canvi, posteriorment el trqui per demanar-li que “aguanti”. “Això és de jutjat de guàrdia”, ha precisat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia