Comunicació

mitjans de comunicació

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals crea la direcció d’esports

Estarà dirigida per Christian Garcia i s’encarregarà de la gestió del contingut esportiu de tots els mitjans de la corporació

El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha aprovat aquest dimecres la creació de la Direcció d’Esports, que s’encarregarà de la gestió del contingut esportiu de tots els mitjans de la corporació i que dirigirà Christian Garcia.

Segons un comunicat emès per la CCMA, la decisió suposa un pas endavant cap a la implantació d’un model d’empresa única de mitjans, en què els continguts són l’element central i que vol superar la gestió tradicional diferenciada per a cada mitjà de comunicació.

La direcció d’esports gestionarà tots els continguts relacionats amb el món de l’esport i treballarà de forma coordinada amb les direccions de Televisió de Catalunya, el grup d’emissores de Catalunya Ràdio i els mitjans digitals de la CCMA.

El procés de confluència pel qual passa la Corporació, que fins ara només s’havia implementat a les delegacions internacionals i territorials, té com a objectiu la creació i difusió transversal de continguts, a la vegada que permet una major eficiència de producció i administració.

Aquesta nova direcció ha nascut després que el consell de govern hagi valorat de forma molt positiva els avenços en l’àmbit de la confluència, que han permès consolidar sinergies entre les redaccions de TV3 i Catalunya Ràdio, millorar els fluxos de treball i prioritzar la visió de grup en la presa de decisions.

En aquest sentit, també s’ha valorat l’impuls de projectes audiovisuals multiplataforma, com el programa “El Club de la Mitjanit”, que des de l’inici d’aquesta temporada s’emet simultàniament per Catalunya Ràdio, Esport3 i els canals digitals de la CCMA.

Christian Garcia ha treballat de forma ininterrompuda a la CCMA des de 2005, on ha desenvolupat diferents funcions dins de l’àrea d’esports: va començar com a sotscap del departament d’esports de Catalunya Ràdio, va treballar en la direcció de “La transmissió d’en Puyal” i en el Gabinet de Direcció de TV3 i, des de 2016, dirigia l’àrea d’Esports dels mitjans de la CCMA



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia