Comunicació

Catalunya Ràdio estrena un programa sobre llibres

Catalunya Ràdio estrena avui Ciutat Maragda, un programa setmanal que s’emetrà els dissabtes de 22.00 a 23.00 i que es dedicarà a grans noms i títols de la literatura universal. Presentat per David Guzman, el programa, que tindrà en compte tots els agents implicats en la divulgació literària, descobrirà les fases del procés d’editar un llibre amb l’espai L’ofici de fer llibres. També coneixerà la veu dels traductors, els grans autors catalans a l’estranger i els grans autors estrangers a Catalunya a la secció El català universal. El nom del programa, basat en la terra mítica on viu el màgic d’Oz, és on han d’arribar la Dorothy i els seus amics per aconseguir els seus somnis.

Al setembre, coincidint amb la tornada d’iCat a l’FM, s’estrenarà L’irradiador. En el programa, també setmanal, Guzman apostarà per la literatura més nòmada i alternativa. En aquest sentit, es traslladarà a diferents punts amb vincles literaris i donarà a conèixer novel·les, contes i poemaris al costat dels seus autors i des del lloc geogràfic on es localitza el llibre.

Nascut a Barcelona l’any 1978, Guzman és periodista cultural especialitzat en literatura i música. Des del 2005 col·labora amb Catalunya Ràdio, on ha format part de diferents equips de l’emissora pública catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia