Comunicació

L’Alguer, a ‘Cosins germans’

Ferran Torrent assistirà, al llarg d’aquesta temporada, la Patum de Berga, les festes de Sant Joan de Ciutadella o les Falles de València

Divendres 7 de juliol, a les 22.05 hores, al canal 33, un nou capítol de la segona temporada de Cosins germans, enceta el viatge de Ferran Torrent de festa en festa, tot i que no li agrada gens. Per sort, rep l’ajuda de quatre amigues: Sílvia Bel, Araceli Segarra, Llucia Ramis i Elisabet Carnicé. Aquesta setmana, una visita als cosins més llunyans de l’Alguer.

Viatjar tot un any de festa en festa, buscant les arrels de la cultura popular, és una experiència inoblidable per a qualsevol persona excepte per a Ferran Torrent.

Enemic declarat de les aglomeracions, dels balls i de les disfresses, Torrent haurà de suportar, al llarg d’aquesta temporada, esdeveniments tan esgarrifosos per a ell com la Patum de Berga, les festes de Sant Joan de Ciutadella o les Falles de València. Per sort, tindrà l’ajuda inestimable de quatre amigues: Sílvia Bel, Araceli Segarra, Llucia Ramis i Elisabet Carnicé, que li faran el camí més planer.

L’Alguer

Ferran visitarà els cosins més llunyans, a l’Alguer, l’indret més oriental del nostre domini lingüístic. Ferran navegarà entre penya-segats i reviurà antigues batalles navals; visitarà Franca Masu, una de les veus alguereses més universals; anirà a classe de català i, fins i tot, presentarà un premi literari. Benvinguts a la ciutat catalana de Sardenya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia