Comunicació

COMUNICACIÓ

Nou servei del Canal Super3 per veure sèries i programes a la carta

Per accedir-hi cal disposar d’un televisor connectat a internet, compatible amb l’estàndard HbbTV

Aquesta setmana s’ha posat en marxa el nou servei d’HbbTV del canal Super3 perquè els súpers puguin veure els seus programes i sèries preferides a la carta.

Per accedir al nou servei d’HbbTV del canal Super3, cal disposar d’un televisor connectat a internet, o “smart TV”, compatible amb l’estàndard HbbTV. Cal sintonitzar el canal Super3 i esperar que, al cap de pocs segons, aparegui un distintiu que indiqui que s’ha de prémer el botó vermell del comandament a distància del televisor per accedir al servei.

Un cop a dins del servei, ja es podrà accedir als continguts a la carta del canal Super3, com “La família del Super3”, “MIC”, “Els germans Kratt”, “Prodigiosa. Les aventures de Ladybug i Gat Noir” o “Invizimals”, entres molts d’altres. Només cal seleccionar el programa que es vulgui d’entre tota l’oferta de continguts, accedir a la fitxa i triar el vídeo que es vulgui. Entre altres funcionalitats, el servei HbbTV del canal Super3 permetrà configurar subtítols i audiodescripció.

Què és l’HbbTV

HbbTV respon a les inicials d’”hybrid broadcast broanband TV” i és una iniciativa estàndard de la Unió Europea destinada a connectar el televisor i internet.

A diferència de les aplicacions dels portals dels fabricants de televisors, a l’HbbTV l’usuari no ha de buscar ni instal·lar cap aplicació i l’entorn és el mateix sigui quina sigui la marca de l’aparell de televisió. Els continguts extres s’hi mostren des dels canals de televisió tradicionals i s’hi accedeix amb el botó vermell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia