Comunicació

Animals llaminers i màgics avui i demà al canal Super3

Avui dissabte i demà diumenge el programa Kukurota dedica els dos capítols de la setmana als animals llaminers i als màgics. El programa que presenta Pau Ferran s’emet avui i demà a dos quarts de nou del vespre pel canal Super 3.

Avui és el torn dels animals llaminers, els que no es conformen amb qualsevol cosa per menjar. El programa en mostrarà una selecció entre els quals hi ha el falcó vesper, el trencalòs, la balena i el goril·la. A la secció del rànquing ens presentaran els cinc animals amb els bigotis més llargs i a la titulada “Animal desaparegut” coneixerem la història de l’entelodon, un senglar enorme i ferotge que va viure fa milers d’anys.

Demà diumenge, Kukurota estarà dedicat als animals màgics, que són aquells als quals es relaciona amb, entre altres coses, la bona sort o la saviesa. És el cas dels mussols, que són savis; els corbs, que són dolents; les tórtores que viuen permanentment enamorades; els cavalls blancs i els elefants que porten bona sort; els lleons que són els reis de la selva i les àguiles, un símbol de poder. El programa investigarà si els poders màgics que se’ls atribueix, per a les coses bones però també per a les dolentes, són veritat o una llegenda més. El programa es completarà amb les seccions habituals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia