Comunicació

COMUNICACIÓ

Nous tipus d’ulleres, aquest dimarts a “Divendres”

Pau Garcia Milà torna aquest dimarts a “Divendres” (17:50) i mostrarà algunes de les iniciatives que han posat en pràctica emprenedors catalans. Aquesta entrega la monopolitzaran les ulleres: es parlarà de Didizabàs, una empresa catalana que es dedica a personalitzar els models d’ulleres segons el gust del consumidor; Slastiksun, una marca que ha patentat unes ulleres per fer esport amb varetes regulables i una banda flexible que fa impossible que caiguin, i Binokers, una plataforma online de venda d’ulleres creades mitjançant la impressió 3D.

També continua “Divendres per Catalunya”, el concurs de coneixement del territori sobre tot el que s’ha viscut i explicat a “Divendres” durant les vuit temporades i demà dimarts es durà a terme la segona semifinal.

La lletra de 8 anys

A més es presentarà la cançó que Pedro Pardo ha escrit per al programa. La setmana passada els espectadors van enviar frases dedicades als 8 anys del programa i, amb tot el que s’ha rebut, s’ha format la lletra. Per cantar el tema, serà al programa la cantant d’havaneres Neus Mar, acompanyada del beatboxer Uri Mata i de dos violins (Eduard i Ruth), una viola (Júlia) i un violoncel (Clara).

Finalment, s’analitzarà l’actualitat política, cultural i social de la jornada amb alguns dels analistes habituals del programa: Francesc-Marc Álvaro, Xavier Fina, Esther Vivas i Pere Mas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia