Comunicació

TV3 estrena ‘Els matins d’estiu’

La consellera d’ensenyament, Clara Ponsatí, és la primera entrevistada del nou programa

Dilluns 24 de juliol, a les 11.30 hores, TV3 estrena Els matins d’estiu, “una finestra oberta al mar, a la muntanya, a la ciutat, al poble..., a tot arreu i a tothom”, segons expliquen des del nou programa de televisió. Presentat per Montse Tió i Lluís Marquina, amb la col·laboració de Rafel Bagot, el programa estarà atent a tot el que passi a Catalunya i arreu del món.

A més, el programa s’estrena amb la primera entrevista que concedeix la consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, des que va prendre possessió del càrrec.

També se seguirà l’actualitat en directe, amb connexions a Barcelona, quan coincideixen la vaga del metro -dotzè dilluns consecutiu- i la dels treballadors del Bicing. Fer un jardí a qualsevol lloc és possible; ho mostrarà Marc Grañén. Toni de la Torre donarà detalls de la nova sèrie de TV3 per a les nit dels dilluns: The last kingdom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia