Comunicació

‘La pell freda’ i ‘Musa’, dues de les estrenes destacades del Festival de Sitges

La 50a edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya compta amb Susan Sarandon com a convidada excepcional

La 50a edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya ha presentat un ampli avanç de programació, que inclou els millors títols del cinema de gènere actual i una convidada excepcional, Susan Sarandon. El festival continuarà la seva aposta per les produccions catalanes, on destaquen: l’adaptació de la novel·la d’Albert Sánchez Piñol, La pell freda, i el retorn de Jaume Balagueró amb el terror sobrenatural de Musa, les dues amb participació de TV3.

El Festival acollirà, un any més, les més variades visions del gènere fantàstic, provinents d’arreu del món, que se citaran del 5 al 15 d’octubre per celebrar un 50è aniversari apadrinat per Guillermo del Toro i impregnat de l’essència de Dràcula.

Sitges 2017 aposta per les produccions catalanes de gènere més recents, que ocuparan un lloc destacat a la programació. Musa és l’esperat retorn de Jaume Balagueró, que no podia faltar en el 50è aniversari del certamen català, amb un film basat en la novel·la La dama número 13, de J.C. Somoza. En aquesta ocasió, el director lleidatà aposta pel terror sobrenatural i un repartiment de luxe format per Christopher Lloyd, Franka Potente i Leonor Watling.

L’altre títol molt esperat és La pell freda, l’adaptació de Xavier Gens de la novel·la fantàstica d’èxit d’Albert Sánchez Piñol. Escenaris inquietants i criatures estranyes, amb una irreconeixible Aura Garrido al repartiment, al costat de Ray Stevenson i David Oakes.

TV3 ha adquirit els drets d’antena de totes dues produccions i les emetrà més endavant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia