Comunicació

El president de l’ANC, primer convidat de la nova etapa de l’Illa de Robinson

  • VÍDEO: Promoció del primer programa de l'Illa de Robinson. EL PUNT AVUI TV

L’Illa de Robinson comença avui una nova temporada, la primera en el nou plató de televisió instal·lat a la seu central d’El Punt Avui a Girona. El primer convidat del programa conduït pel periodista Igor Llongueres és el president de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) amb el qual repassaran l’actualitat política del dia, marcada per la presentació de la primera Llei de Transitorietat.

El programa, que s’emet en directe a les set i es reemet a dos quarts de deu del vespre i que trobareu cada dia a l’edició digital d’aquest diari, analitza amb profunditat avui l’atac terrorista a Catalunya amb Mohamed Lalouh, membre de la Xarxa de Convivència de Figueres, i David Minoves, president del Ciemen. També intervindran a la tertúlia l'editor de Vilaweb, Vicent Partal, i Jordi Grau, director adjunt d'El Punt Avui.

L’hora d’anglès

Avui a les cinc de la tarda El Punt Avui TV us ofereix una nova edició de L’hora d’anglès (English hour), un programa de 35 minuts de durada per practicar i aprendre fàcilment anglès. Dins de L’hora d’anglès avui el periodista Neil Stokes entrevista en l’apartat Going Native el jove ballarí Guillem Cabrera, que s’està formant a la Royal Ballet School de Londres.

Podeu conèixer la resta de la programació del dia a www.elpuntavui.tv , on també trobareu les zones de cobertura de les diferents antenes locals de la televisió d’El Punt Avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia