Comunicació

Lluis Guinó a l’Illa de Robinson d’avui

La llei de transitorietat i l’operació Catalunya a L’illa de Roninson

Lluís Gunió, vicepresident primer de la Mesa, explica les conclusions de la comissió d’investigació de l’Operació Catalunya. Explica que “presentarem una querella criminal”

  • VÍDEO: La llei de transitorietat i l’operació Catalunya a L’illa de Roninson.. EPA TV
  • VÍDEO: Segon programa d'aquesta temporada de l'Illa de Robinson.. EPA TV

Lluís Guinó, vicepresident primer de la Mesa del Parlament i participant de la comissió d’investigació de l’Operació Catalunya ha estat avui a L’illa de Robinson.

Guinó ha explicat que des del Parlament “presentarem una querella criminal” tot i que “la fiscalia ja havia d’haver actuat d’ofici davant d’aquesta problemàtica”. Guinó també ha demanat explicacions als grups que no han participat de la comissió, i que “han intentat bloquejar la comissió, fent un mal favor a la democràcia d’aquest país.”

La tertúlia de l’Illa també s’ha parlat de la llei de transitorietat, la llei del referèndum, i de les reaccions de la premsa nacional i estatal davant la presentació d’aquestes lleis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia