Comunicació

Oriol Junqueras, aquest vespre a El Punt Avui TV

L’edició digital del diari us oferirà un avançament de l’entrevista a quarts de sis de la tarda

  • VÍDEO: Promoció de l'entrevista a Oriol Junqueras. EL PUNT AVUI TV

El director d’El Punt Avui, Xevi Xirgo, entrevista avui al vicepresident del govern català i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, a El Punt Avui TV. L’entrevista es fa en un moment polític rellevant, a les portes d’iniciar una setmana, la vinent, on es preveu que s’avançarà en tot allò que legislativament cal per tirar endavant el referèndum de l’1 d’octubre.

L’entrevista s’emetrà per la Televisió Digital Terrestre a les set de la tarda i es reemetrà a dos quarts de deu. En podreu llegir un avançament a el Punt Avui digital, amb alguns talls prèviament seleccionats de l’entrevista, a partir de quarts de sis de la tarda i si sou algun dels municipis que estan en “zona d’ombra” de les emissions d’El Punt Avui TV o consumiu televisió per internet, aquest digital posarà l’entrevista sencera a disposició de subscriptors i lectors a partir de les vuit del vespre.

Un cop acabada l’entrevista també podreu visionar la tertúlia de L’Illa de Robinson avui dedicada a analitzar les declaracions del vicepresident català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia