Comunicació

el punt avui tv

Programa en anglès

“Hem de fer menys excepcional anar al teatre”

Mònica Almirall i Albert Pérez, dos dels tres membres fundadors del grup teatral Atresbandes, han passat avui per l’Hora d’Anglès.

  • VÍDEO: Mònica Almirall i Albert Pérez, d’ Atresbandes a TEH.. EPA TV

Mònica Almirall i Albert Pérez, dos dels tres membres fundadors del grup teatral Atresbandes, han passat avui per l’Hora d’Anglès.

Han parlat del projecte amb què han estat submergits aquests dos últims anys; All in. Van començar a representar-lo a Manchester, i han acabat a Catalunya, a la Sala Hiroshima de Barcelona, entre altres llocs.

L’espectacle barreja diverses disciplines artístiques, tret característic de la companyia. Pretenen mostrar a l’espectador l’individualisme que amaga la societat.

Haver viatjat per temes laborals els fa lamentar la concepció que tenim a casa nostra del teatre. “A Londres, anar al teatre és un fet molt més quotidià”, assenyalen, “hem de fer menys excepcional anar al teatre”. Albert Pérez anima a “potenciar les petites produccions que hi ha a Barcelona”.

Posen com a exemple a seguir, pel que fa a cultura teatral, i manera d’entendre’l, el Regne Unit. D’allà és d’on treuen el seu proper projecte: The Last Supper, que traduiran i adaptaran per ser representat en català i castellà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia