Comunicació

el punt avui tv

ens ho expliquen en anglès

Giulia Valle repassa la seva trajectòria amb nou disc al mercat

La compositora i contrabaixista explica el seu treball a Neil Stokes, a l’espai ’Going Native’ de ’L’Hora d’Anglès’ d’El Punt Avui TV

  • VÍDEO: 'Going Native' amb Giulia Valle, aquest dilluns a 'L'Hora d'Anglès'. El Punt Avui TV

Giulia Valle és compositora i contrabaixista, i aquest dilluns ha passat per l’espai Going Native de Neil Stokes, a L’Hora d’Anglès d’El Punt Avui TV, per parlar del seu darrer disc, que acaba de ser llançat al mercat. Amb aquest, ja en van set.

Gran amant de la música, reconeix haver-se “enamorat” d’aquest art de ben jove. I d’entre tots els estils de música que existeixen i conviuen, li va cridar l’atenció el jazz. “El jazz és la música del segle XXI” i, afegeix, “es pot combinar de moltes maneres”.

Té clar quin és el seu rol quan crea i treballa amb les seves composicions; li agrada “distribuir l’energia de la música entre els components del grup”. Se sent còmode com a directora, per això està al capdavant de Giulia Valle Group, Líbera i Giulia Valle Trio. I per això també se sent a gust fent de professora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia