Comunicació

el punt avui tv

dimecres de connexions angleses

Mike Hostench fa arribar el Festival de Sitges 2017 a l’Hora d’Anglès

  • VÍDEO: Mike Hostench fa arribar el Festival de Sitges 2017 a l’Hora d’Anglès. EPA TV

Mike Hostench ha passat avui per l’Hora d’Anglès per concedir una entrevista a Marcela Topor, dins l’espai Catalan Connections.

L’edició d’enguany és la cinquantena, i l’organització del Festival de Sitges ha preparat un programa a l’alçada de la celebració. Realitat virtual, projeccions de tota mena, exposicions, cicles de cinema... són algunes de les activitats que podran dur a terme els interessats. Pretenen oferir un recorregut al llarg de la història del festival i homenatjar el cinema de gènere.

Sitges es prepara per a la inauguració un any en què la venda d’entrades ha superat expectatives i ha marcat un rècord. I per millorar l’oferta i el funcionament, s’ha allargat un dia la programació. Començarà el dijous 5 d’octubre i s’allargarà fins al dia 10 del mateix mes.

Guillermo del Toro, que ja és un habitual d’aquesta cita anual, serà padrí del festival. La figura de Dràcula també pren protagonisme, ja que també es commemora el 25è aniversari del film que va rodar Francis Ford Coppola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia