Comunicació

el punt avui tv

l’actualitat esportiva de la setmana en anglès

Barney Griffiths torna una setmana més amb les novetats futbolístiques

  • VÍDEO: anglès. anglès

Avui Barney Griffiths s’ha reunit amb Ben Pugsley, Tom Johnson i Steve Varley per analitzar el panorama futbolístic que ens deixa la setmana, i parlar dels partits que hi haurà durant la vinent.

El Barça segueix en plena forma després de sumar dues victòries contra l’Eibar i el Girona. Ocupa la primera posició en el rànquing de La Lliga, seguit per l’Atlètic de Madrid i el Sevilla. El València, el Real Betis i el Reial Madrid, segueixen de prop i amb poca diferència de punts, als tres primers equips. De moment, tot és a temps de canviar.

I aquest canvi és el que també espera el Girona, que encara afectat moralment per la derrota davant el F.C. Barcelona, ha empatat amb el Leganés, i espera la trobada amb el Celta. Per altra banda, al Madrid li toca assumir el 0-1 contra el Betis.

Si posem els ulls més enllà de les nostres fronteres per parlar de la Premiere League, destaca la victòria del Manchester City contra el Crystal Palace (5-0). Així doncs, els de Guardiola encapçalen el rànquing, juntament amb els de Mourinho, que empaten en punts. I a ambdós els trepitja els talons el Chelsea, que ocupa la tercera posició després de guanyar l’Stoke amb un 0-4. Li deuen en part a Morata, que va marxar amb un hat-trick sota el braç.

Pel que fa a la Champions League, destaquen els enfrontaments entre el Borussia Dortmund i el Reial Madrid, i el del PSG i el Borussia. La situació de Neymar, després de la disputa amb Cavani, segueix creant expectació.

Recupera la tertúlia, que s’ha emès aquest dimarts a les 17.00h, on expliquen tots els detalls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia