Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

Les cartes del dia, l’Audiència Nacional i Galícia a ’L’illa de Robinson’

Jordi Grau, Afra Blanco, Agustí Carles, Vicent Partal i Jaume Marfany han participat al programa d’avui

  • VÍDEO: Primera part de ’L’illa de Robinson’ d'aquest dilluns.. EPA TV
  • VÍDEO: Segona part de ’L’illa de Robinson’ d'aquest dilluns 16 d'octubre.. EPA TV

Puigdemont avui ha respost al requeriment del govern de l’Estat. Rajoy, s’ha afanyat a tornar resposta a aquesta primera carta. Ara el termini es marca a dijous a les 10 del matí perquè Puigdemont aclareixi les posicions i pugui rectificar.

Mentrestant, avui, estem pendents de la declaració del major Trapero, i els presidents d’Òmnium i l’Assemblea, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, a l’Audiència Nacional, acusats de sedició.

El programa de L’illa de Robinson també ha parlat amb Yolanda Díaz, diputada d’En Marea al Congrès dels diputats, per donar el seu punt de vista dels tràgics incendis de Galícia.

Vicent Partal ha portat la seva pissarreta per parlar del congrés del Partit Comunista Xinès, la reunió del consell europeu, o l’últim concert del grup Aspencat.

La segona part del programa ha servit per parlar de la ruta gastronòmica del Tastaolletes de la Bisbal de l’Empordà, que va arrencar el passat dissabte 14 d’octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia