Comunicació

L’illa de Robinson

d’el punt avui televisió

La precampanya electoral i i els efectes del 155 a ’L’illa’ d’avui dimecres

Cristina Simon, Josep Costa, Roger Heredia, Joan Canadell i Rafael Pous seràn a la taula

L’evolució de la precampanya electoral serà el tema que obrirà debat al programa d’avui de L’illa de Robinson. A la taula hi participaran Roger Heredia i Josep Costa. Els dos formen part de llistes que concorren a les eleccions del 21 de desembre. Heredia és el número 15 de la circumscripció de Tarragona per la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya. Josep Costa ocupa el número 17 de la llista de Junts per Catalunya, en aquest cas, a la circumscripció de Barcelona.

La situació preelectoral també està marcada per la negociació dels 9 punts en comú entre les llistes independentistes, i també entorn de les declaracions d’Elisenda Alamany, de Catalunya en Comú, que diu que el seu grup prioritzarà pactar amb ERC i PSC després de les eleccions.

El programa també tractarà els avanços al voltant de les causes juridiques del govern. La jutgessa Lamela, de l’Audiència Nacional, avala traspassar tots els casos al Tribunal Suprem, ‘perquè s’investiguen els membres d’una complexa organització en què cadascú compleix una funció per aconseguir la secessió de Catalunya i la seva proclamació com a república independent.

Tot plegat amb la mirada de la mobilització d’ahir dels funcionaris de la Generalitat en contra del 155, o també analitzant l’aturada del pla de fosses.

A la taula també hi haurà l’advocada Cristina Simon, l’empresari Joan Canadell i el membre del CCN, Rafael Pous.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia