Comunicació

El Punt Avui TV

L’illa de Robinson

El control financer de la Generalitat, el 25N i novetats editorials a ’L’illa’ d’avui dijous

Jordi Grau, Germà Capdevila, David Minoves, Alba Alfageme i Liz Castro a la taula de tertulians d’avui

El control de la Generalitat després del 21-D es mantindrà si el nou govern no es compromet a “gastar bé els diners públics”. Això és el que ha dit Enric Millo, el delegat del govern espanyol aquest matí.

Rajoy va instar als empresaris ahir a la nit que recuperin la confiança, i el president de Foment va demanar incentius per al retorn de les empreses.

Per la banda independentista segueix la negociació pels 9 punts en comú als programes electorals, i el debat de la via unilateral.

Aquests seran els principals temes de L’illa de Robinson d’avui.

El programa també farà esment especial al 25N el dia contra la violència masclista. A la taula hi haurà Alba Alfageme, que és psicòloga especialista en violència de gènere.

Germà Capdevila també portarà un recull de notícies internacionals que parlen de Catalunya, i Liz Castro ens parlarà del seu nou llibre: Els carrers seran sempre nostres.

A la taula també hi haurà Jordi Grau i David Minoves.

A l’última part del programa Jaume Copons i Liliana Fortuny ens explicaran la col·lecció de llibres Aguns i els Monstres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia