Comunicació

Ramon Rovira dirigirà RAC 1 i 8TV

El periodista Ramon Rovira i Pol (Sils, 1959) serà el nou general audiovisual del Grup Godó, que inclou l’emissora de ràdio RAC1, la televisió 8TV i la productora Veranda. Rovira també assumirà directament la direcció de RAC1, en la qual substituirà Eduard Pujol, que és candidat a diputat al Parlament de Catalunya en les llistes de Junts per Catalunya.

Ramon Rovira, fins ara director general de Comunicació i Relacions Institucionals de Banc Sabadell, càrrec en el qual ha estat els darrers deu anys, substitueix en la direcció de negoci de l’àrea audiovisual de Godó Xavier Pol, que hi ha estat sis anys.

Al front de RAC 1 i de 8TV tindrà com a desafiaments importants mantenir l’audiència de la ràdio, ara mateix líder a Catalunya, i intentar recuperar la de la televisió, que ha baixat els darrers mesos.

Ramon Rovira va començar la seva carrera com a periodista a Punt-Diari, a primers del 1979, quan aquest rotatiu va néixer a les comarques gironines. Posteriorment va treballar a Catalunya Ràdio i a TV3. A la televisió pública catalana hi va fer un llarg recorregut, des de cap d’informatius a corresponsal als Estats Units, i a presentador del programa Àgora. Col·laborador habitual d’opinió i d’internacional a El Punt Avui i a Presència, és autor de llibres sobre els EUA i Donald Trump.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia